banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Nasır Yıldız

TOKİ Ankara’da 238 adet konutu satışa çıkarıyor

Bugüne kadar Türkiye’nin her yerinden binlerce vatandaşı, oldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. 

Son olarak Ankara Mamak’ta Gülseren Mahallesi’nde hayata geçirilen projede yer alan 238 adet konutu satışa çıkarmaya hazırlanan TOKİ, 124 bin 387 liradan başlayan fiyatlar ve 180 aya kadaz uzayan vadelerle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Satışa sunulan konutlardan birine sahip olmak isteyenler, aylık 608 liradan başlayan taksitlerle ödeme yapabiliyor. 

Mamak projesi kapsamında satışa sunulan 238 adet konuttan 158’i alt gelir grubuna hitap ederken, geriye kalan 80 adet konut, sosyal konut projesinde yer alıyor. Alt gelir gurubundaki konutlar 2 oda 1 salon tasarımına sahipken, sosyal konut projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle satışa sunuluyor. 

Söz konusu projelerden ev sahibi olmak isteyenlerin 1 Kasım 2018 tarihi ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Halkbank Ankara Şubeleri’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor. Proje kapsamında satışa sunulan kontular ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre sahiplerini buluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19