Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

TAÇ ŞEHİR SİLÜETLERİNİ YAŞAM ALANLARINA YANSITIYOR...

Hayatı kolaylaştıran birbirinden özel ve yenilikçi ev tekstili ürünleriyle TAÇ, geliştirdiği Glow serisiyle farklılaşmaya devam ediyor. TAÇ Glow City Nights Koleksiyonu’nda yer alan nevresim takımları şehir temalarıyla dikkat çekiyor. Özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını toplayan, geceleri ise bu ışığı yansıtan TAÇ Glow serisi bu sefer dünyanın en beğenilen şehirlerinin silüetlerini odalara taşıyor.

Büyüleyici bir görünüm…

İstanbulLondraParis şehirlerinin ikonikleşen simgeleriyle tasarlanan nevresim takımlarından oluşan TAÇ City Nights Koleksiyonu, evlere yepyeni bir hava katıyor. Koleksiyonu ve daha fazlasını görmek için TAÇ Fabrika Satış ve TAÇ Konsept Mağazalarının yanı sıra, www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

TAÇ Glow City Nights Nevresim Takımı Fiyatı: 475 TL

TAÇ Hakkında

TAÇ markasını yaratmaya 1970’li yıllarda başlayan Zorlu Tekstil Grubu, ev tekstili alanında önemli yeniliklere ve başarılara imza attı. Güçlü tasarım ekibi ile özgün ve yaratıcı tasarımlar üreten ve moda yaratan bir marka konumunda olan TAÇ, milyonlarca evi güzelleştiriyor. Teknolojik gelişmeleri de yakından izleyen Zorlu Tekstil Grubu, TAÇmarkası ile ev tekstili modasının rotasını belirliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.