Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

SICAK YAZ GECELERİNDE KESİNTİSİZ VE SERİN BİR  UYKU

Pamuklu yüzey yaz gecelerinizi serin geçirmenizi sağlarken, yünlü yüzey ile de kış gecelerinizi sıcacık geçirmenize yardımcı oluyor. Paket yay sistemi sayesinde bedendeki ağırlık dağılımına göre şekillenen ve pamuk katkılı kumaş olan organic cotton kullanılarak gün yüzüne çıkan Clima Naturel Prime, güne zinde uyanmanızı sağlıyor.

Sıcak yaz gecelerinde oluşan uyku sorunu 7'den 70'e herkesi etkiliyor. Başımızı yastığa koyar koymaz uyumak istiyoruz ama sıcaklar bunun önüne geçiyor ve uykumuzun bölünmesinden dolayı da gün içinde bedenimizi yorgun hissediyoruz. Bu farkındalıkla uykusuna değer verenler için teknolojiyi tasarımla buluşturan Bambi Yatak, yeni nesil ürünü Clima Naturel Prime ile güne zinde başlamanıza yardımcı oluyor. Maksimum konfor Üstün nem yönetimli akıllı malzemesiyle yaz gecelerinde kullanıcısını pamuklu yüzey sayesinde serin bir uyku ile buluşturan Clima Naturel Prime, yünlü yüzey ile de kış gecelerinizi sıcacık geçirmenize yardımcı oluyor. Böylelikle uykunuz esnasında yatağınız size özel termal konfor sağlıyor. 3 bölgeli pocket yay sistemi ve yüksek yoğunlukta sünger yapısıyla da kullanıcısına uyku esnasında özel termal konforu sunuyor. Bedendeki ağırlık dağılımını da maksimum seviyede eşit dağıtan Clima Naturel Prime, vücut, baş ve ayak kısımlarında farklı, vücudun orta kısmında farklı sertliğiyle kullanıcısının vücuduna uyum sağlıyor. HyperSoft sünger teknolojisiyle sağlıklı bir uyku HyperSoft sünger teknolojisiyle doğal, kaliteli ve sağlıklı bir uykunun kapılarını aralayan Clima Naturel Prime, tasarımındaki yayların birbirinden farklı torbalar
içerisine yerleştirilmesiyle oluşan Paket Yay Sistemi ile bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit dağıtılmasına da yardımcı oluyor. Omurga şeklinin doğru pozisyonda kalması için teknolojiyi tasarımına kodlayan Paket Yay Sistemi, bu sayede konforlu ve sağlıklı bir uykuyu da beraberinde getiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.