Öne Çıkanlar ÇELİKLER Tarım NEZİR yıkık veya acil yıkılacak konut bulunuyor İsrailin Batı Şeriada 7 bin yeni yasa dışı konut inşa planını kınadı

Mehmet Şimşek, Sertaç Karaalp'in Konuğu Oldu…

BURSA - Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi için Bursa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i akşam yemeğinde ağırladı.


Alpiş Group bünyesinde yer alan Tavacı Recep Usta’da Sertaç Karaalp’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Karaalp, Kerim Karaalp ve Selim Karaalp katıldı.


“SERTAÇ KARAALP’TEN MAHMET ŞİMŞEK’E SUNUM”


Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, projeleri hakkında Şimşek’i bilgilendirdi. Görüşmede; son projeleri Tuana Evleri ve Silva Balat’ı tamamladıklarını, 7 ay önce temeli atılan ‘Alpiş Aden House’ projesinde ise yüzde 50’yi geçtiklerini ifade eden Karaalp, satışlarda da çok iyi gittiklerini ifade etti.


Şimşek’e Bursa’daki ve ülkedeki inşaat sektörünün son durumuyla ilgili görüşlerini de aktaran Karaalp, hükümetin verdiği destek ve sağladığı kolaylıklarla sorunları daha rahat aştıklarını da sözlerine ekledi. Karaalp’in sunumlarını dinleyen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek örnek ev sahipliği için Sertaç Karaalp’e teşekkür etti.


Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, yemeğin ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i İstanbul’a uğurladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.