banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

Makyol Santral peşin alımlarda yüzde 25 indirim imkanı sunuyor

Bahçeşehir’de yükselen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Makyol Santral’da konut satışları devam ediyor. Makyol İnşaat tarafından 16 bin 906 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen proje, yatırımcılarına oldukça cazip yatırım imkanları sunuyor. 

5 blok halinde hayata geçirilen Makyol Santral projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. 407 adet daire ve 9 adet villadan meydana gelen projede ayrıca çok sayıda ticari ünite bulunuyor. 

Teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapılması planlanan projede peşin alımlara özel yüzde 25 indirim imkanı sunuluyor. Bugüne dek yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda proje hayata geçiren, 53 yıllık bir tarihi bulunan Makyol İnşaat tarafından satışa sunulan konutların metrekare fiyatları 4 bin 250 liradan başlıyor. 

Proje ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Makyol’un gayrimenkulden sorumlu genel müdür yardımcısı Kemal Şahismailoğlu, Makyol’un dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında yer aldığını hatırlatarak, bugüne kadar elde ettikleri deneyimi, sahip oldukları finansal güçle birleştirerek hayata geçirdikleri projelere yansıttıklarını ifade etti.

Hayata geçirdikleri son projelerden biri olan Makyol Santral projesinin, çok sayıda sağlıklı yaşam ve spor alanına sahip olduğunu belirten Şahismailoğlu, projenin ulaşım açısından da çok sayıda avantaj sağladığını ve TEM Otoyolu ile D100 Karayolu başta olmak üzere çok sayıda ulaşım aksına oldukça yakın bir konumda bulunduğunu söyledi. Projenin konumlandığı bölgede üniversitelerden hastanelere, alışveriş merkezlerinden sanayi bölgelerine kadar çok sayıda sosyal imkanın bulunduğunu kaydeden Şahismailoğlu, Makyol Santral projesinin, bölgedeki en yaşanılabilir projelerden biri olduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19