banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

İntema Mutfak yeni şubesiyle Balat'ta
Yenilikçi ve modern çizgisiyle ve modüler mutfak mobilyası kullanıcılarına sunduğu kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla, markalı mutfak pazarında öncü marka olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren İntema Mutfak yeni şubesiyle Nilüfer Balat mahallesinde açıldı.

Tüketiciler için ideal mutfak yaşamını tasarlayan uzman bir marka olma yönünde emin adımlar atan İntema Mutfak, geniş ürün yelpazesi ile her eve uygun modeller üretiyor. İntema Mutfak, mutfaklarda modern, country, retro ve klasik gibi farklı tarzları bünyesinde bulundurarak hem her zevke hitap ediyor hem de mutfaklarda mutlu bir yaşam alanı yaratıyor.

Ayrıca Türkiye genelinde 48 satış noktasında uzman satış kadroları ile, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra; satış sonrası montaj ve servis hizmetlerini de tüketicilerine sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19