Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

İMO BURSA'DAN DÜNDAR'A ZİYARET

 İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.


İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.


Kentsel dönüşümden, çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen meydan projesine varıncaya kadar birçok konunun konuşulduğu ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti.


İMO Bursa Şubesi heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Dündar, göreve yeniden seçilen yönetimi tebrik ederken, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.


Yeni yönetim, yeni heyecan


Seçimin ardından teşekkül eden yeni yönetimin, heyecanla göreve başladığını ve aynı heyecanla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak da yönetimin yeni dönemdeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Belediyenin yürüttüğü meydan projesini merakla beklediklerini belirten Albayrak, “İnşallah şehre yakışan bir meydan olur. İsminin Osmangazi Meydanı olarak verilmesi de güzel olmuş” dedi.


Oda Başkanı Albayrak, şehre kazandırılacak projelerin hayata geçmeden önce yapılacak istişarenin önemine işaret etti. Albayrak, ayrıca akademik odaların eleştiride bulunmasının gayet doğal olduğunu; yapıcı eleştirilere devam edecklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.