Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

İKİ ÖNEMLİ AKADEMİK ODA BİR ARAYA GELDİ

İKİ ÖNEMLİ AKADEMİK ODA BİR ARAYA GELDİ…


BURSA - TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.


İki odanın da geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurullar ile göreve gelen yönetim kurulları, İMO Bursa Şubesi ev sahipliğinde bir araya geldi. İnşaat sektörünün iki önemli aktörü olan İMO Bursa Şubesi ve Mimarlar Odası Bursa Şubesi, ziyarette yeni dönemde yapılacak iş birlikleri üzerinde durdu.


Ziyarette konuşan İMO Bursa Şubesi YK Başkanı Mehmet Albayrak, akademik odaların şehrin sorunlarına çözüm üretme noktasında önemli bir işlevi olduğuna değindi. Bu anlamda birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Albayrak, “Kentimizin sorunları belli. Bizler de teknik kişiler olmamız nedeniyle kamuoyunun ve yerel yöneticilerimizin önüne bazı çözüm önerileri sunmamız lazım. Biz iki oda olarak et ve tırnak gibiyiz. Çalışma olanımız ortak. Bu ortak paydada çalışmalarımızı yürütmeliyiz” diye konuştu.


Odaların birlikte hareket ettiği dönemlerde çok daha güçlü olduğunu ifade eden Mimarlar Odası Bursa Şubesi YK Başkanı Ömer Faruk Şahin, kentlilik bilincine katkı koyacak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. Şahin şunları söyledi: “Refleksleri kuvvetli, efektif ve etkili kararlar alabilen bir oda hedefindeyiz. Ortak akılla hareket edeceğimiz çok nokta var. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Aynı zamanda sosyal aktivitelerimizi de artırmalıyız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.