Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Bursa'da!

İnşaat sektörü ekonominin can damarı olmaya devam ediyor. Özellikle bu bağlamda Bursa gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi olmaya da aday.  Nasıl mı? 

Dikkatli gözler ile baktığımızda, şehrin dört bir yanında inşaatlar bütün hızı ile devam ediyor. Bir tarafta TOKÎ inşaatları hızla yükselirken, şehrin diğer taraflarında da inşaat firmalarının çeşitli ödeme planları ile tüketicilere sunduğu farklı yapılarda dikkatlerden kaçmıyor... 

Binaların; kimisi lüks... Kimisi orta direk... Bursa Gayrimenkul yatırımcılarının iştahını kabartacak şehirlerin başında geliyor. 

Ancak görünen o ki. Bursa'da prestijli bina yapacak arazi kalmadı... Kentsel dönüşüm ağırlıkta... İnşaat firmaları kendilerine yeni araziler arıyorlar. Arazi sayısı kıt sayıda olduğu için, hazır yapılı binalar gözde olmuş. Hatta bu binalardan biri de sadece Bursa'nın değil Marmara Bölgesinin en önemli inşaat alanlarından biri olduğu iddia ediliyor. 

İmar planı değişikliğinin rahatlıkla uygulanacağı yerleşim birimlerinin başında binaların başında ise Gıda Sitesi olmuş. Özellikle Gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi ise kulağımıza gelen bilgilere göre gıda sitesiymiş. 

Hatırlatmakta fayda var. Bursa'da marketlerin, ihtiyacını karşılayan. toplam 81 dönüm üzerine kurulu olan gıda sitesinde 151 hissedar bulunuyor.

Birkaç ay öncesine kadar dükkânların yüklü miktarlara satıldığı iddia olunurken, şimdilerde bu araziye İnşaat firmalarının araziye talip olmasından sonra, bu rakamın 2 milyon ile 2 milyon 500 bin TL arasında bir rakama çıktığı iddia ediliyor. Bakalım burası nasıl sonuçlanacak? 

Bekleyelim görelim... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.