Öne Çıkanlar Turgut emlakçı şiddet kont çalıştay

EXPOMED 1,5 MİLYAR DOLARLIK İŞ HACMİ İÇİN KAPILARINI AÇTI

Medikal sektörünün tüm paydaşlarını bu yıl 26. kez aynı çatı altında buluşturan EXPOMED, 45 ülkeden 1100’ün üzerinde marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapıyor.  Dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetlerinin de ajandasında ilk sırada yer alan fuar, hedef ülke Irak’ın yanı sıra Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Balkanlar olmak üzere 20’den fazla ülkeden alım heyetlerine ev sahipliği yaparak global gücünü ortaya koyuyor.

 

Sağlık sektöründeki en yeni teknolojilerin, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergilendiği fuarın açılışında T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Hakkı Gürsöz, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, SEiS Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TÜMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yaz, Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sektör profesyonelleri ve katılımcı firmalar yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.