Öne Çıkanlar Düşük gatrımenkul MAHALLE metrekare şıklık

ECON GARDEN PROJESİ

15 katlı gösterişli mimari yapısıyla dikkat çeken Econ Garden projesinde konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor. Karma konsept yapısıyla tasarlanan projede henüz kat planları duyurulmadı.

Proje geliştirme aşamasında olunan Econ Garden projesinde konutların satış fiyatları ve ödeme seçeneklerinin yanı sıra kaç adet konutun inşa edileceği firma tarafından duyurulmadı. Projenin önümüzdeki aylarda lansman dönemine girmesiyle firma tarafından resmi bilgilerin duyurulması bekleniyor.

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de hayat bulacak Econ Garden projesi, lokasyonu ile dikkat çekiyor. Hasdal Caddesi üzerinde bulunan proje, pek çok önemli iş merkezine yakın bir konumda bulunuyor.

Econ Garden projesinde yatırımcılara sunulacak en önemli değer olarak 15 katlı bloğun çatı katında sunulacak havuz olarak öne çıkıyor. Çatı katını proje sakinlerine açan çalışmada aynı zamanda muhteşem Belgrad Ormanı manzarası ve İstanbul şehir manzarasını hayat boyu izleme şansı sağlanıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.