Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

ARMİS YATAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Yüzde yüz yerli üretimle son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle Türkiye yatak sektörünün genç markası Armis Yatak, Bursa Zabo Tekstil Mobilya’da yeni mağazasını açtı. Armis Yatak, her dekorasyon anlayışına, zevkine uygun olabilecek, geniş renk seçenekleri, özgün tasarımlarıyla göz dolduran bazaları ve yatak başlıkları ile; yatak odasında kendi tarzını ortaya koymak isteyenlere hem sağlıklı uyku konforunu hem de zarafeti bir arada sunuyor.

Konforlu ve sağlıklı uyku anlayışına yeni bir soluk getiren Armis Yatak’ın ürün yelpazesinde; yatak, baza, başlık ürün gamının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu ve çeşitli renklerde battaniyeler de yer alıyor. Dekorasyon severlerin ve evinde kaliteli şıklığı yaratmak isteyenlerin adresi olacak Bursa Zabo Tekstil Mobilya’daki Armis Yatak Mağazası, haftanın her günü 09:00-20:00 saatleri arası hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.