Öne Çıkanlar KESTEL LİMAN ARTVİN Yol Bursa

ARMİS BEYAZ DÜNYASI İLE UYKUDA YENİLİK

Armis Yatak Beyaz Grubu’nda, beş farklı özelliğe sahip yorgan ve yastık serisi bulunuyor. Liliaceae familyasına ait bir bitkinin özünden yapılan Aloe Vera kumaşından son teknoloji ile üretilen Armis Aloe Vera Yorgan ve Yastık serisinde; nemi dışarı iterek soğuğu dışarıda tutmayı sağlayan polyester mikro elyaf kullanılıyor. Çok sayıda gözeneğe sahip olmasından dolayı, terin kolayca buharlaşmasına izin veriyor. Yüzde 100 mikrofiber kumaştan üretilmiş Armis Flora Yorgan ve Yastık, içindeki silikon elyaf sayesinde bakterileri uzak tutarak, hacmini uzun yıllar koruyarak sağlıklı bir uyku sunuyor. Dört mevsim sağlıklı bir uyku sunan Armis 4 Mevsim Yorgan ve Yastık serisi, kumaş kalitesi ve içeriğiyle standart özellikler taşıyor. Yumuşak dokusuyla sıcak ve rahat bir ürün olan microplush’tan üretilen Armis Smart Yorgan ve Yastık serisi, konforlu bir uyku ortamı sağlıyor. Elyafın, nano teknoloji ile inceltme işlemi görmesi sonucu hücreler arasındaki boşluklar artarak hava dolaşımının artmasını sağlıyor. Bu şekilde terlemeyi de minimuma indiriyor. Armis Wool Yorgan ve Yastık serisi ise yüzde 100 doğal, biyolojik olarak çözünebilir ve yinelenebilir özelliğe sahip olan yünden üretiliyor. Yün, sıcak ve soğuğa karşı mükemmel yalıtım sağlamakla birlikte havadaki nemin içeriğini düzenleyerek kullanıcıyla deliksiz bir uyku sağlıyor. Kir ve lekeye karşı oldukça dirençli olan yün ürünlerinin temizlenmesi de oldukça kolay...

Armis Yatak Beyaz Grubu’nda Armis Aloe Vera ve Armis Smart bebek yorgan ve yastığının yanı sıra ayrıca pamuklu kumaştan yapılan Standart Alez ve pamuklu kumaştan su geçirmez özelliği bulunan Laminasyonlu Alez olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.