Öne Çıkanlar TÜRSAB arazi Karacabey nakliyat İnegöl

AHŞAP İŞLEME VE MOBİLYA YAN SANAYİ SEKTÖRÜNÜN ÇUKUROVA BULUŞMASI SONA ERDİ

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Ağaç İşleme Makineleri ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği iş birliğiyle düzenlenen fuar; katılımcı ve ziyaretçilerine beklentinin fazlasını sağladı.

Bölgede 2016 yılında ilk defa düzenlenen Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarları, bu yıl sektörün gelişimine katkı sağlamak için Türkiye’nin 40 yakın ilinden ve Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetleri’nden gelen sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturdu.

Fuarlar, katılımcı firmalara ilgili sektörlerde hedeflerini yakalama fırsatı sunarken; katılımcı firmalar da yerli ve yabancı rakipleri ile bir araya gelme, bilgi paylaşımı, marka, hizmet ve yeniliklerini tanıtma, ürünleri karşılaştırma, AR-GE faaliyetlerine yön verme, yeni işbirlikleri kurma ve neticesinde büyüyen pazarlardan daha fazla kazanç sağlama potansiyeline sahip oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.