Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

137 BİN TESLİMAT İLE FAİZSİZ EV VE OTOMOBİL ALMA SİSTEMİ’NİNDE LİDER

Kurucusu oldukları Elbirliği Sistemi ile vatandaşlara faizsiz ev imkânı sağladıklarını belirten Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Eminevim olarak 1991 yılından bu yana Türkiye’de bir ilk olan Elbirliği Sistemi’ni başarıyla uyguluyoruz. Özellikle faiz oranlarının yüksek olduğu şu günlerde, ev almak isteyen alım gücü düşük ailelere önemli fırsatlar sunuyoruz. Bugüne kadar 137 bin aileye ev ve otomobil teslimi gerçekleştirerek sektörde liderliğimizi koruyoruz. Her ay 5 bin civarı yeni başvuru alıyoruz. Aynı zamanda her ay 1.800 civarı üyemize ev ve otomobillerini teslim ediyoruz, yapmış olduğumuz bu teslimatlar ile piyasaya her ay 200-250 milyon TL nakit enjekte etmiş oluyoruz, Türkiye’nin dört bir noktasında 103 şubemiz ile hizmet vererek, konut ve otomobil piyasasında ciddi hareketlenme sağlıyoruz” dedi.

Elbirliği sisteminde öncelikle kişinin ne kadarlık bir ev almak istediğini belirlemesi gerektiğini söyleyen Üstün, “ Bütçe belirlendikten sonra kaç ay taksit yapacağı belirlenir ve kişi çekiliş yapılacağı gruba dahil olur. Her ay noter huzurunda yapılan çekilişler ile bir kişiye istediği evin bedeli ödenir. Eminevim’de müşterilerimize 3 alternatif sunuyoruz. Çekilişe katılarak ev almak, bu alternatiflerden bir tanesi. İkinci alternatifimiz, Vade Ortası Sistem. Bu sisteme, teslim tarihini öncesinde bilmek isteyen ve çekilişe girmek istemeyen müşterilerimiz dahil oluyor. Üçüncü alternatifimiz ise Peşinatlı Erken Teslim Sistemi. Bu sistemi ise peşinatı olan ve teslim tarihini öncesinde bilmek isteyen müşterilerimiz tercih ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.