Öne Çıkanlar çalıştay işsizlik teşvik Özdilek bursa şehirlerarası evden eve nakliyat

Konutta indirim kampanyası kazandıracak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan konutta indirim kampanyasının "Gayrimenkul’de durağanlaşma" haberlerinin önüne geçeceğini söyledi. Muhsin Bayrak, "31 Ekim’e kadar sürecek bu kampanyada faiz oranı yüzde 1’in altına indirildi ve konut sahibi olmak isteyenler bu tarihe kadar yüzde 20 değil yüzde 10 peşinat ödeyecek. Böylelikle vatandaş kazanacak, sektör büyük bir ivme kazanacak ve ülkemiz kazanacak" dedi. 

"Gayrimenkul sektörü üzerine düşeni yapacaktır"

Bayrak zamanın kazanma değil fedakarlık günü olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; "Ülkemizin üzerindeki ekonomik kuşatmaya karşı tüm sektör temsilcileri kampayaya destek vererek yerli ve milli bir duruş sergileyecektir. Proje ile artık kimsenin altın ve dövizini kenarda tutmasına gerek olmayacak çünkü, altın ve döviz bugünkü kurdan hesaplanarak artış olduğunda bu artış kadar bedel daire fiyatından düşürülecek"

"Ödemelerde kolaylık sağlanacak"

Muhsin Bayrak, hükümetin yeni projesi ile vatandaşın mağdur olmaması için çalışmalar yaptığını söyledi. Bayrak sözlerine şöyle devam etti; "Proje ile vatandaş bankalara borçlanmayacak. Yüzde 0.98 olan faiz oranında arada banka olmayacak, kefil aranmayacak. 2 defa yüzde 15 ara ödeme, kalan ödemeler için bankasız taksit seçeneği ve 1 yıl ile 6 yıl arasında borcunu kapatana da eksta avantaj sunulacak olması ile ödemelerde büyük kolaylık sağlanacak. Taksit seçeneğinde bankaların olmaması ve kefil aranmaması ile de gayrimenkul sektörü büyük bir fedakarlık yapacak"

"Kampanya AB Grup Holding projelerinde de geçerli"

Muhsin Bayrak, İstanbul Nişantaşı’ndaki Bayrak Konakları, Eyüp’teki Esenpark Evleri, Yenibosna’daki AB Yaşam Evleri ve Bahçeşehir’deki projelerinde yer alan son dairelerde de "konutta indirim" kampanyasının geçerli olduğunu müjdeledi. Bayrak, "Üzerimize düşeni yaparak biz de hükümetin yeni kampanyasına destek vereceğiz. Kampanya gayrimenkul sektörüne can suyu olacak. Kısa ve orta vadede Bayrak Konakları adını taşıyacak İstanbul Beşiktaş ve Seyrantepe’deki yeni projelerimize umutla bakıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.