banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

BU KIŞ KAYAK KEYFİ DİVAN BURSA’DA VE DİVAN CİTY KAYSERİ’DE

Uludağ’ın eteklerinde yer alan Divan Bursa ve Erciyes dağının eteklerinde konumlanan Divan City Kayseri, bu kış tatilini kayak yaparak geçirmek isteyen misafirlerine keyifli anlar biriktirme imkanı sunuyor. Divan Bursa ve Divan City Kayseri, kayak tutkunlarına özel seçeneklerin yer aldığı paketler hazırladı. Otelden dağa transfer hizmeti de sunan Divan Bursa ve Divan City Kayseri, misafirlerine eşsiz bir kayak deneyimi vadediyor.

Divan Şefleri tarafından özenle hazırlanan leziz akşam yemeklerinin set menü olarak servis edildiği Divan City Kayseri’de skipass hediyeli iki farklı kayak paketi ile hafızalardan silinmeyecek bir tatil kayak tutkunlarını bekliyor. Divan City Kayseri, kişi başı oda kahvaltı paketini 70 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunarken kişi başı yarım pansiyon ise 88.75 Euro’dan başlıyor. Uludağ’ın eteklerinde konumlanan Divan Bursa’da minimum 1 gece konaklamalar tek kişi 103 Euro’dan, minimum 2 gece konaklamalar ise tek kişi 99 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

        

Anahtar Kelimeler:
BursaUludağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19