banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

TOKİ’de konut sayısı artırıldı

Orhangazi Belediyesi’nin girişimleri ile Toplu Konut İdaresi tarafından Orhangazi’de yapılacak olan ve daha önce ön başvuruları alınan 240 adet konut, Belediye Meclisinde konutların yapılacağı arsa ile ilgili plan değişikliği sonrasında 288’e yükseltilmiş oldu. Konutların yapılacağı arsa ile ilgili plan değişikliği maddesi Ak Partili meclis üyelerinin kabul oyları ile meclisten geçerken, konut sayısının artırılması ile ilgili maddeye DP’li meclis üyeleri red oyu kullandı.

İmar Değişiklikleri görüşüldü

Orhangazi Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısında ayrıca plan değişikliği ile Orhangazi Reziyonu Uygulama İmar Planı kapsamında genel hükümlerde olan plan notu değişikliği ve Şehit Erhan Öztürk Parkı içinde bulunan arsaya yap-işlet-devret modeli ile kafeterya yapılması için 10 yıl süreliğine arsanın kiraya verilmesi mecliste görüşülerek kabul edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19