Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

MUDANYA’DA YATIRIM ZAMANI

Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi’nden Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’ne Ata Park Projesi’nden Myrleia Arkeoparkı’na, Mütareke Meydanı yenileme projesinden asfaltlama çalışmalarına kentin dört bir yanında yatırımların sürdüğünü hatırlatan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Önem verdiğimiz projeler çok kısa sürede Mudanyalıların hizmetine açılacak. Geleceğin Mudanya’sını hep birlikte şekillendireceğiz” dedi.

Mudanya Belediyesi, Mudanya’nın her şeyin en iyisi ve en güzeline layık olduğu inancıyla çalışmalarını sürdürüyor. Göreve gelmeden önce iki dönem için 100 projeyi Mudanyalılarla buluşturacaklarının sözünü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bu yılı ve önümüzdeki dönemi yatırım yılı ilan ettiklerini hatırlatarak, “Önem verdiğimiz projeler çok kısa sürede Mudanyalıların hizmetine açılacak. Geçmişin kötü izlerini silip yatırımlarımızla Mudanya’mıza altın çağını yaşatmanın zamanı geldi. Geleceğin Mudanya’sını hep birlikte şekillendireceğiz” dedi. Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi’nden Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’ne Ata Park Projesi’nden Myrleia Arkeoparkı’na, asfaltlama çalışmalarından yenileme projelerine kentin dört bir yanında çalışmaların sürdüğünü hatırlatan Başkan Türkyılmaz, “En önemli projemiz Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi’nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstinat duvarı ve yol çalışmalarında sona gelinirken, Bursa’nın yeni yaşam merkezi olarak planlanan projenin hazırlıkları da tamamlandı. Mudanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında içinde 500 kişilik konferans salonu, sinema salonları, nikah salonu, açık sergi alanı, dans, müzik ve tiyatro atölyeleri, seminer salonları, derslikler ve idari ofislerin bulunacağı toplamda 4 bin metrekarelik kültür merkezi yapılacak. Proje kapsamında konser etkinliklerinin yapılacağı amfi, kafeteryalar, restoranlar, seyir kulesi, açık ve kapalı otoparkın bulunduğu bir yaşam merkezi inşa edilecek” diye konuştu. 

SÖZ VERDİK, HAYATA GEÇİRİYORUZ

Yapımına başlanan projelerin çok kısa bir süre içerisinde hizmet vereceğinin altını çizen Başkan Türkyılmaz, “Çocuklarımızın eğitim ve öğretime ilk adımı atacakları Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Mudanya’nın kalbi konumundaki Mütareke Meydanı ve çevresini yenileme çalışmalarında ilk etapta sona yaklaşıldı. Mütareke Meydanı ve İsmet İnönü Parkı’mızı 3 aydan kısa bir sürede tamamladık. Çağrışan Ali Durmaz Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan bölgede, 750 metrelik alanda toplamda bin ton asfalt çalışmasını gerçekleştirdik. Program dahilinde Mudanya’da ihtiyaç olan tüm yollarda çalışmalarımızı yaz boyunca sürdürüyoruz. Myrleia Antik Kenti’ni Arkeopark olarak ilçemizin hizmetine sunacağız. Tirilye’deki eski belediye binası, sanatçıları ev ortamında ağırlayabilmek için tasarlanıyor. Mürsel Mahallesi’nde belediyeye ait yaklaşık 10 bin metrekarelik alana park yapmak için çalışmalara başladık. Yine Yalı Mahallesi’nde 20 sokakta yaptığımız bordür – tretuvar çalışmasını söz verdiğimiz gibi tamamladık. Söz verdiğimiz projelerin bir bir hayata geçmesiyle duyduğumuz heyecan ve mutluluk artıyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
MUDANYA’DA YATIRIM ZAMANI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.