Öne Çıkanlar şiddet kont Turgut emlakçı çalıştay

EMLAK PİYASASINDA 2019 NASIL GEÇTİ?

Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak, ülke genelindeki verilerden derlediği 2019 Emlak Endeksi’ni açıkladı. Hürriyet Emlak 2019 verilerine göre Anadolu’daki satılık konutların fiyatlarında yaşanan yukarı yönlü hareketlenme dikkat çekti. Açıklanan verilere göre; 2019’da satılık konut fiyatlarında Antalya Serik yüzde 48 artışla liste başında yer aldı. Serik’i Antalya Kemer (%47), Finike (%36) ve Bursa Gemlik (%22) takip etti. Hürriyet Emlak 2019 verilerine göre, Türkiye genelinde satılıklarda metrekare ortalama fiyatı 1.686 TL, ülke genelinde konutların amortisman süresi ise ortalama 19.6 yıl olarak hesaplandı.

Antalya, Bursa ve İzmir emlak fiyatları çıkışta

Veriler, 2019 yılı genelinde emlak piyasasında Anadolu’da yaşanan hareketliliği ortaya koydu. Antalya, Bursa ve İzmir, 2019’da satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketle dikkat çekti. Antalya’da satılık konutlarda 2019’da Serik yatırımcısına yüzde 48 oranında kazandırdı. 2019’un en dikkat çekici ilçesi olan Serik’i, Kemer yüzde 47 artışla takip etti. Antalya Konyaaltı (%15), Bursa İnegöl (%14), İzmir Karaburun (%14) ve İstanbul Beşiktaş (%12) oldu.

Anahtar Kelimeler:
EmlakPiyasa2019
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.