Öne Çıkanlar MALZEME Anıl işyeri ruam gayrımenkul

Emlak Konut GYO dolandırıcılara karşı uyardı
Emlak Konut GYO’nın 1 Şubat tarihinde başlatılan ve 31 Mart tarihine kadar devam edecek olan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakfı” kampanyası halk tarafından yoğun talep gördü. Gösterilen bu yoğun ilgi ile birlikte Emlak Konut GYO’nun logosu ve ismi kullanılarak bazı çıkar gruplarının satış yaptığı, kapora ve peşinat aldığı öğrenildi. Web sayfasında ‘Kamuoyuna Duyuru’ başlığı altında konut dolandırıcılarına karşı uyarıda bulunan Emlak Konut GYO, “Bazı emlak ofisleri ile internet siteleri ve çeşitli mecralarda Şirketimizin adı ve logosu ve/veya benzerleri de kullanılmak suretiyle söz konusu kampanya kapsamında Emlak Konut satış ofisi süsü verilerek satışlar yapıldığı; kapora, peşinat vs. alındığı, vatandaşlarımızdan dolandırıcılık maksadıyla para toplandığı yönünde ihbarlar alınmıştır.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Şirketin, T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İştiraki olup İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası haricinde İstanbul’da başka bir şubesi ve satış ofisinin bulunmadığının altını çizen Emlak Konur GYO, mahalle aralarında emlak ofisi süsü verilen emlak dükkanları ile internet mecralarında yapılan satışların tamamen dolandırıcılık olduğu konusunda halkı uyardı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.