banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 5 Banka

Ev almak artık herkesin yapması gereken bir ihtiyaç haline geldi. Çünkü kirada oturan kişilerin aylık ya da yıllık olarak eve ödedikleri fiyat iyice arttı. Bu durumda insanları ev almaya sevk etti. Ancak ev almak isteyen birçok kişi bankaların uyguladığı yüksek faiz oranlarından dolayı ev almayı erteliyor. Bu yazımızda düşük faizli konut kredisi veren 5 banka listesini sizler için hazırladık.

%1’in Altında Konut Kredisi Veren Bankalar

Geçtiğimiz günlerde Merkez Bankası nın faiz oranlarını önemli derecede düşürmesi, bankaların kredi faizlerinde de değişikliğe sebep oldu. Özellikle devlet bankaları 0.99 konut kredisi ile ev sahibi olmak isteyenlere destek olmaktadır. Peki, en düşük konut kredisi faiz oranları hangi bankalarda yer almaktadır?

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası 0.99 Konut Kredisi - Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 9 Banka

Ziraat Bankası müşterilerine en düşük faiz oranını veren bankadır. Müşterilerine 180 aya kadar taksit imkanı sunan Ziraat Bankası , 180 ay vadeli konut kredisinin faiz oranını yüzde 0,99 olarak belirlemiştir. Herkesin konut sahibi olmasını isteyen Ziraat Bankası konut almak isteyenlerin uğraması gereken bankalardan birisidir.

Vakıfbank Konut Kredisi

Vakıfbank 0.99 Konut Kredisi - Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 9 Banka

Ziraat Bankası ndan sonra Vakıfbank da müşterilerine 180 aya kadar konut kredisi imkanı sunmaktadır.  0.99 konut kredisi faiz oranları ile müşterilerini önemseyen banka uygun ödeme şartları ile sizleri bekliyor.

Halk Bank Konut Kredisi

Halk Bankası 0.99 Konut Kredisi - Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 9 Banka

Bir başka devlet bankası Halk Bankası da müşterilerinin hayal ettikleri evi alması için yardım eden bankalardan birisi. Banka 180 aya kadar vade imkanı ile müşterinin hem ev sahibi olmasını sağlıyor hem de kredisini daha rahat ödemesini sağlıyor. Vermiş olduğu konut kredisinin faiz oranı ise yüzde 0.99 .

0.79 Konut Kredisi Veren Bankalar

Devlet bankası olan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası’nın konut kredisi faiz oranlarını yakın zamanda 0.99’a indirmesinin ardından banka yönetimleri bir indirim daha yaparak konut kredisi faiz oranlarını 0.79 a kadar düşürdü.

Anlaşmalı konut projelerinde faiz indirimine giden 3 banka 180 ay vadede aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaktadır. Sadece anlaşmalı firmaların projelerinde geçerli bu faiz oranını bankalardan kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 2 Özel Banka

3 devlet bankasından sonra özel bankalar da konut kredilerinde indirime gitti. Devlet bankaları konut kredisi faiz oranları açısından avantajlı olsa da isteyen kişiler özel bankalardan da kredi kullandırımı yapabilirler. İşte karşınızda en düşük konut kredisi veren 6 özel banka.

Akbank Konut Kredisi

Akbank Konut Kredisi - Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 9 Banka

1948 yılından kurulan Akbank, özel bankacılık hizmeti ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. 780 şubesi ile sizlere hizmet sunan Akbank, konut kredisi faiz oranında da indirime gitti. Yüzde 1.39 faiz oranı ile müşterilerine en uygun konut kredisi kullandıran banka ile istediğiniz eve 120 ay vadede sahip olabilirsiniz.

Garanti Bankası Konut Kredisi

Garanti Bankası Düşük Faizli Konut Kredisi - Düşük Faizli Konut Kredisi Veren 9 Banka

İnsanların konut sahibi olması için çok fazla uğraşan ve kampanyalar yapan bir diğer banka ise Garanti Bankası. Yapmış olduğu kampanyalarla konut sahibi olacak kişilere 120 aya varan taksit imkanı sunuyor. Banka vermiş olduğu komut kredisinin faiz oranını ise yüzde 1,41 olarak belirlemiştir.

Anahtar Kelimeler:
Konut HaberleriKonut Kredi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19