Öne Çıkanlar İnşaat gölbaşı EİG İnce bakış Bebek Odası

BİEN EN YENİ KOLEKSİYONLARIYLA  24 EYLÜL’DE CERSAIE’DE

Her yıl İtalya’nın Bologna Şehri’nde düzenlenen ve yapı sektöründe dünyanın en geniş kapsamlı fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı, 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İddialı tasarımları, yenilikçi ürünleriyle seramik sektörünün dikkat çeken markası Bien, 2018 yeni büyük ebatlı karoları, ödüllü koleksiyonlarından örnekler ve ıslak zeminlere yönelik üretim yapan Bien Banyo’nun yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda yerini alacak.

Dünyanın en büyük platformlarından olan, sektör profesyonellerini, mimar, müteahhit ve tasarımcıları bir araya getirecek olan Cersaie’de, Bien 192 metrekarelik bir alanda zengin ürün gamını profesyonellere tanıtacak.

BİEN, EN YENİ BÜYÜK EBATLARIYLA FUARDA

Yaşam alanlarına kazandırdığı modernliği ve doğallığı bir kez daha gözler önüne serecek olan Bien Seramik, mermer, beton, doğal taş, ahşap ve konsept seramiklerinin yanı sıra üstün teknolojisi ile sektöre kazandırdığı ürünlerle de fuarda boy gösterecek.

Bien Seramik’in fuarda özellikle vurgulayacağı konsept ürünler arasında; yeni üretmeye başladığı 60x180cm, 120x120cm ve 100x100cm büyük ebatlı teknik porselen karo koleksiyonları olacak.

Ayrıca 40x120cm duvar karoları ve 60x120cm teknik porselen karo koleksiyonları da fuarda tanıtılacaklar arasında.

BİEN BANYO DA YENİ ÜRÜNLERİNİ TANITACAK

Bien Banyo da ıslak zeminlere yönelik ürün grubunu tanıtacak. Bien Banyo fuarda öne çıkaracağı Hermes, Lucca ve Flat armatür serilerinin yanı sıra yeni banyo ve mutfak armatür serileri, vitrifiye serileri, mutfak bataryaları ve duş kolonlarının da tanıtımını yapacak.

Bien, fuarda 19. Holde C72 - D71 standında ürünlerini sergileyecek.

BİEN HAKKINDA

Ercan Şirketler Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, marka konumlandırmasını ‘’daima genç ve daima yeni’’ olarak belirleyen Bien, Türkiye ve dünyada yapı sektörünün önemli oyuncularındandır.

Tasarımdaki öncü kimliğiyle dikkatleri çeken Bien, sergilediği çevreci yaklaşımı ve doğaya saygılı tavrıyla öne çıkan bir markadır. Fabrika içi geri kazanımlarla enerji ve su tasarrufu konusunda çevre dostu teknolojilere yatırım yapan Bien, atık su arıtma tesisinde arıtılan suyun neredeyse %100’ünün geri dönüşümünü sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.