Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

TÜRK MERMERİ İTALYA\'DA TAM NOT ALDI

Demmer Mermer, geçtiğimiz günlerde İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı’na katılarak birbirinden farklı doğal taşlarını ziyaretçileriyle buluşturdu.

Sektörün en büyük fuarlarından biri olan ve 80.845 m2’lik alanda gerçekleşen Marmomac Fuarı’nda Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez görücüye çıkardı. Fuar kapsamında işlenmiş ve blok doğal taşları sektör profesyonellerin beğenisine sunan Demmer Mermer, Gri Emperador ve Denizli Traverten ürünleriyle Türk doğal taş sektörünün gücünü de ortaya koydu. Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın farklı noktalarına gönderiyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.