Öne Çıkanlar çalıştay işsizlik teşvik Özdilek TÜRSAB

TAÇ ÇEK & CANLANDIR KOLEKSİYONU İLE EN SEVİLEN KARAKTERLER ODALARDA

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ’ın yepyeni koleksiyonu Çek Canlandır, sevilen animasyon karakterlerini odalara getiriyor.

TAÇ Çek Canlandır Nevresim Takımlarında yer alan Mickey Mouse, Minnie Mouse, Frozen Elsa, Şimşek Mcqueen ve daha birçok lisanslı karakter, artırılmış gerçeklik (Augmented Reality) teknolojisi kullanılarak fotoğraf ve videolarda canlanıyor. Google Play ve Apple Store’dan indirilen Çek Canlandır uygulaması sayesinde, nevresimin üzerindeki desenlere tutulan telefon ile ekranda karakterler beliriyor. Eğlence dolu lisanslı karakterler, rengârenk desenleriyle çocukların çektiği fotoğraf ve videolarda miniklerin yanında canlanıyor. Bu özel koleksiyon ile çocukların her anı unutulmaz bir anıya dönüşüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.