Öne Çıkanlar Tarım ÇELİKLER NEZİR EMEKLİ Gürsu

Seramiksan, Yeni Ürünleriyle    Cersaie Seramik ve Banyo Fuarı’nda

Seramiksan, güçlü AR GE çalışmaları sonucunda özgün tasarım anlayışı ile ürettiği farklı ebat, renk ve desenlerdeki ürünlerini seramiğin başkenti Bologna’da düzenlenen Cersaie Fuarı’nda sunuyor.

24 - 28 Eylül tarihlerinde dünya seramik sektörünün profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, banyo, mutfak, tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için oluşturduğu yeni seramik ve vitrifiye koleksiyonunu,hall 18/ B56 - C53 standında sergileyecek.

CERSAIE’YE ÖZEL KOLEKSİYON

Seramiksan’ın Cersaie için özel olarak hazırladığı koleksiyonda işlenmemiş ham beton görünümüyle‘’Urban’’; sıcak ve cesur bir tarza sahip yaşam alanları vadeden ‘’Terazzo’’; mekanlara yaşanmışlık hissi veren rustik tarzı, endüstriyel görünüm ile yeniden harmanlayan ‘’Rusty’’ serileri yer alıyor. Dokunma hissi yaratan rölyefli yüzeyi ile tasarım ve dayanıklılığı birleştiren ‘’Rock’’; kendine özgü nostaljik çini tarzı desenleri,zengin motif seçenekleri ile İspanyol esintilerini yaşam alanlarına taşıyan ‘’History’’; bir ressamın fırçasından çıkmış hissi veren ‘’Paint’’ serisini de Cersaie’de ilk defa sergiliyor.

Seramiksan Yeni Outdoor Koleksiyonuyla Standartları Yükseltiyor

Seramiksan; Türkiye’de ilk kez dış mekanlarda kullanım için özel olarak ürettiği, 2018 koleksiyonunda yer alan Outdoor Koleksiyonuyla yine bir ilke imza attı. 120 x 120, 40 x 120 ebatlarında ve 20 mm kalınlığında üretilen seri, fonksiyonelliği ve colored body (renkli gövde) üretilmesiyle standartları yükseltiyor. Uzun ömürlü ve yüksek performans özelliğiyle dış mekanlarda uzun yıllar kullanılabilen, yoğun trafiğin ve aşınmanın söz konusu olduğu zeminler için özel olarak geliştirilen 20 mm koleksiyonunu da ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Dünyanın en modern vitrifiye üretim tesisine sahip olan Seramiksan, son trendlere uygun olarak ürettiği yeni tezgah üstü lavabo serisi Aura ile estetik ve zarifgörünümü,3 farklı form ile birleştiriyor. Mat ve parlak yüzeye sahip Aura serisi siyah, beyaz, antrasit, metalik kahve, kırmızı, turuncu ve yeşilden oluşan 7 farklı renk seçeneği ile banyolara modern bir hava katıyor.

Çevre dostu yeni nesil vitrifiye ürünleri, kanalsız Rimless klozetleri, 2,5 – 4 lt. su ile fonksiyon yapan ve önemli oranda su tasarrufu sağlayan yeni oval ve kare formdaki takımlarını da fuarda sergileyecek.

Seramiksan İhracat Müdürü Rifat Noyan: “Dünyanın en büyük seramik fuarı olan Cersaie’ye 11. kez katılacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojileri buluşturduğumuz 2018 koleksiyonumuzu, Unicera’dan sonra Cersaie’de de sergileyeceğiz. Unicera’da büyük beğeni toplayan dünyanın son trendlerine uygun olarak tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için hazırladığımız ürünlerimizi Cersaie’de de sektör profesyonelleri ile buluşturduğumuz için heyecanlıyız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.