Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI İMZA SERİSİ’NDEN MODERN YORUMLAR

Özgün ve yenilikçi anlayışı, şık ve modern tasarımlara sahip geniş ürün gamıyla müşterilerine çok sayıda seçenek sunan Paşabahçe Mağazaları, Türkiye’nin önemli isimlerini tasarımla buluşturduğu “İmza” serisini genişletiyor. Ünlü çizer Selçuk Demirel’in Paşabahçe Mağazaları İmza Koleksiyonu için tasarladığı ürünler kahve ve sofra keyfine farklı bir soluk getiriyor.

Selçuk Demirel’in tasarladığı İmza serisi ürünlerinde hayvan, insan ve şehir figürleri kırmızı ve mavi renklerle ön plana çıkıyor. Kedi Porselen Kupa ve Nazar Porselen 2’li Kahve Fincanı Seti kahve sever dostlara hediye edebilecek ürünler arasında yer alıyor. Üzerinde insan siluetlerinin bulunduğu Siluet tabaklar ve manzara resimlerinin olduğu Manzara tabaklar ise sıra dışı tasarımları sevenler için farklı bir seçenek oluyor. Kedi ve kuş figürlerinin kullanıldığı servis, çay ve pasta tabakları da canlı renkleriyle sofralara farklılık katıyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın ülkemizin önde gelen sanatçılarının özgün tasarım ve çizimlerine yer verdiği “İmza” serisinde yer alan tasarımlara ulaşmak için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağazadan alışverişlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.