Öne Çıkanlar MALZEME Anıl işyeri ruam gayrımenkul

Para harcamadan evinizi güzelleştirin
Hepimiz evimizi fazla paralar harcamadan dekore etmek, evimizde yenilikler yapmak isteriz. Evinizde kullanmadığınız, artık işlevini yitirmiş eşyalarınızı onarıp boyayarak dekor amaçlı kullanabilirsiniz. Evinizin atmosferini değiştirmek istiyorsanız biraz yaratıcılık biraz da fikre ihtiyacınız olabilir.



1-Yatak başlıkları: Yatak başlıkları hem yatak odanızı daha şık gösterir hem de kullanacağınız metaryale göre odanıza bir tarz kazandırır. Kullanılmayan eski bir paravanı istediğiniz renkte boyayabilir yatak odanıza renkli bir görünüm kazandırabilir ya da istediğiniz boyutlarda kestirebileceğiniz ahşaplarla farklı bir tarz yakalayabilirsiniz. Ahşap zengin doku ve renk alternatifleriyle daha sıcak bir atmosfer oluşturmanızı kolaylaştırır.



2-Mobilyaları onarmak ve boyamak: Artık eskiyen ya da rengi solmuş eşyalarınızı onarabilir, canlı renklerde boyayabilir, üzerini vernikleyebilirsiniz. Mobilyanın türüne ve malzemesine göre onarım malzemelerini belirleyebilir, evinizde uygulamak isteyeceğiniz stil ve tarza göre mobilyalarınızı kendiniz yenileyebilirsiniz.





3. Dekoratif amaçlı kullanılan kavanozlar: Eğer teras, balkon ya da odalarınızda sade ve zarif dekorlar oluşturmak istiyorsanız, mutfakta kullanmadığınız ve yer kaplayan cam kavanozlarla dekoratif bir görünüm oluşturabilirsiniz.





4-Kasalardan yardım alın: Neredeyse hiç bir maliyeti olmayan meyve kasalarını birbirine birleştirerek veya tek şekilde sehpa, kitaplık gibi değişik amaçlarla değerlendirebilirsiniz. Meyve kasaları cilalanabilir ve boyanabilir özelliği ile kanepelerden yatak karyolasına geniş bir alana yayılan palet mobilya alternatiflerini kendiniz yapabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.