Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

OKULA DÖNÜŞ, IKEA İLE RENKLENİYOR IKEA’NIN ÇOCUK VE GENÇ ODALARINDA GEÇERLİ İNDİRİM FIRSATI 19 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

 İlkokuldan üniversite çağına kadar tüm öğrenciler yeni dönemin heyecanını yaşarken, IKEA da okula dönüş dönemine özel bir kampanyayla, anne babalar için bu dönemi biraz daha kolaylaştırıyor.Okula yeni başlayanlar için çok çeşitli çalışma masalarından yataklara, küçük metrekareler için çalışma masaları ve gardırop fonksiyonlarını bir arada sunan çözümlere; aynı odayı paylaşan kardeşlerin kendi alanlarını oluşturmalarına fırsat sunan ürünlerden, ayarlanabilir yükseklikleri sayesinde uzun yıllar çocuğunuzun keyifle kullanacağı çalışma masa ve sandalyelerine kadar her zevke uygun, kaliteli ve güzel tasarımlı seçenekler, okula dönüş öncesinde IKEA’da sizleri bekliyor.

IKEA’dan okula dönüş öncesi bütçeleri rahatlatan kampanya

IKEA, bu yıl da okula dönüş döneminde aile bütçelerini rahatlatmak için özel bir kampanya düzenliyor. 19 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında, çocuk ve genç odasımobilyalarında geçerli olan kampanyada 500 TL üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.