banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

​KOÇTAŞ’IN YAŞAYAN EVLER YILBAŞI DERGİSİYLE EVİNİZ YENİ YIL KUTLAMALARINA HAZIR!

Yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet veren Koçtaş’ın Yaşayan Evler Dergisi’nin yılbaşı konseptinde hazırlanan yeni sayısı okuyucularla buluştu.

Evleri yılbaşı kutlamalarına hazırlamak için güzel fikirlere, keyifli yılbaşı sofraları hazırlamanın püf noktalarına ve çeşit çeşit hediye önerilerine Yaşayan Evler Yılbaşı Dergisi’nden ulaşılabilir. Ayrıca dergide çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirerek yeni yıl hazırlıklarını yapmak isteyenler için de “kendin yap” önerileri yer alıyor.

Koçtaş ile evler yılbaşı kutlamalarına hazır hale geliyor. Dergide, farklı boy ve çeşitlerde yılbaşı ağaçları, birbirinden güzel ve çarpıcı renklerde yılbaşı süslerinin yanı sıra yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı başta olmak üzere altın, şampanya, gümüş, beyaz, mavi, pembe renklerde süslemelerden oluşturulan konsept önerileri ve birçok güzel fikir yer alıyor.

Yılbaşı ağacı, duvar, pencere ya da evin istenilen köşesine ışıl ışıl yılbaşı coşkusu taşımak isteyenler Koçtaş’ta bulunan farklı çeşit ve renklerde aydınlatmaları inceleyebilir. Bu yılın yeniliklerinden yılbaşı figürlü projektörler de 5 farklı desen seçeneği ile ister evlerin içinde ister bahçelerde duvarlara yansıtılacak desenlerle yılbaşı eğlencelerini daha da keyifli hale getirmek mümkün...

Yeni yılda sevdiklerini ayrıcalıklı bir hediye ile mutlu etmek isteyenler aradıkları her şeyi ‘Yaşayan Evler Yılbaşı Dergisi’nde bulabilir; ayrıca bütçe dostu sayısız güzel fikir önerisiyle yaşam alanlarına yenilik katmak için Yaşayan Evler BLOG ziyaret edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19