banner18
Öne Çıkanlar manşetx necmiince ORTABAĞLAR koronavirüs Yapı

KATAR’IN KALBİNE TÜRK MOBİLYASI

Lüks deneyimler ve birinci sınıf konukseverlik sunmak için tasarlanan Dusit Doha Hotel’in de tercihi Hotelya oldu. Çok iyi döşenmiş 264 oda, süit ve 96 şık daireden oluşan otelin balo salonunda, çocuk kulübünde, SPA’sında ve restoranında bulunan tüm mobilyalar Hotelya tarafından üretildi. Kalite ve doğru ergonominin öne çıktığı ürünler Türkiye’de bulunan Hotelya üretim tesislerinde 3 ay gibi kısa bir zamanda üretildi. 

 

Dünyanın birçok lüks oteli, restoran ve kafesinde kullanılan mobilyaları üreten Hotelya, Dusit Doha Hotel için ürettiği özgün mobilyalar ile Katar da atmış olduğu imzalara bir yenisini daha ekledi. Katar’da 2 farklı proje için daha anlaşma yapan firma böylece ülkenin en önemli bir çok mekanına Türk adını taşıyacak.

 

Anahtar Kelimeler:
MobilyaKatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19