banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

Her mutfakta olması gereken 5 şey
Fonksiyonellik ve estetik yakalayabileceğiniz yaratıcı fikirlerle mutfağınızı tam donanımlı dizayn edebilir, mutfağınızı hem sıcak bir görünüme kavuşturup hem de kendinize yeni alanlar oluşturabilirsiniz.

1-Yemek alanı: Küçük de olsa mutfağınızda keyifle yemek yiyebileceğiniz bir yemek alanı oluşturun. Fonksiyonel detaylarla kullanım amacına göre tezgah ve yemek alanını bir arada dizayn edebilirsiniz. Mutfağınız geniş işe mutfak adasından yararlanabilir, küçük ve dar ise duvara yaslanmış minik ama kullanışlı masalardan faydalanabilirsiniz.



 

2-Pencere önü sedir: Mutfağınızda yeni alanlar oluştururken hem estetik hem kullanışlılık ön planda olmalıdır. Büyük pencereli geniş bir mutfağa sahip iseniz kahvenizi içerken keyif yapmak için pencere önü sedirleri bu keyfe ortak olacaktır.



3-Ek tezgah: El altında ekstra tezgaha sahip olmak her zaman bir avantajdır. Özellikle küçük ve dar mutfaklarda ekstra tezgah alanı sağlamak için pratik fikirleri değerlendirebilirsiniz. İhtiyaç duyulduğunda kullanılabilen ek tezgahlar size kolaylık sağlayacaktır. Mutfağınızın kapasitesine, tezgahınızın boyutuna göre ister katlanabilir, ister sürgülü sistemler tercih edebilirsiniz.



4-Mutfak köşelerini değerlendirin: Mutfaklarınızda akılcı depolama sistemlerini kullanın. Eğer küçük ve dar bir mutfağa sahipseniz, köşe çekmeceler size yeni alanlar oluşturabilir. Daha pratik çözümler için akılcı depolama sistemlerini değerlendirebilir, dolap ve çekmeceler için köşeler ya da duvar dekorlarını değerlendirebilirisiniz. Böylelikle gizli çekmeceler ya da gömme dolaplarla depolama ihtiyacını maksimum seviyede karşılayabilirsiniz.

 





5-Ebatlara göre gizli çekmeceler: Farklı ebatlarda kullanım amaçlarına göre çekmece ve dolaplarını dizayn ettirebilir, ihtiyaca göre kullanabilirsiniz. Çekmece modellerinde olduğu gibi dolaplarda da ihtiyaca göre farklı ebatlara göre depolama alanları dizayn edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19