banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

FİLLİ BOYA'DAN MEKANA CANLILIK VEREN RENK ÖNERİLERİ...

Filli Boya’dan mekâna canlılık veren renk önerileri!

Kışın soğuk etkisini azaltmak için içinde kırmızı bulunan bej tonlarını kullanabilirsiniz. Filli Boya Renxmatik kartelasından Tan 280 ve Hasır 75 renkleriyle mekanlarımızda güneşin yüzünü ilk göstermeye başladığı sabah saatlerindeki etkisini hissedebiliriz.

Griden vazgeçemeyenler için yine Filli Boya Renxmatik kartelasından Krom 150 rengi ile capcanlı sarı tonlarda Işıltı 115 rengini birlikte kullanabilirsiniz.

Kışın sıcaklığını hissettiren bir başka renk de tarçın tonları… Dumanı üstünde tarçınlı salebin o iştah açan pozitif etkisini duvarlarınıza taşımak için Filli Boya Renxmatik kartelasından Tan 240 rengini tercih edebilirsiniz.

Mimar Benim’le Yaşam Alanlarınızın Renkleri Belirlemek Çok Kolay…

İçinizi ısıtacak kış renklerinin evinizde nasıl duracağını görmek ister miydiniz? Filli Boya’nın ödüllü Mimar Benim uygulaması, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkânı sunuyor. Mimar Benim uygulamasıyla yaşam alanlarınızı ışık ve gölgelendirme esas alarak gerçeğe en yakın şekilde renklendirebilirsiniz. Gerek görselleri gerek içeriği gerek kullanımı açısından Türkiye’nin en çok beğenilen uygulamaları arasında yer alan ve AppStore’un favori uygulamaları arasında bulunan Mimar Benim’i ücretsiz olarak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19