banner18
Öne Çıkanlar koronavirüs necmiince ORTABAĞLAR manşetx Yapı

ARTEMİS HALI’DAN PALACE KOLEKSİYONU

Klasik olduğu kadar özgün desenleri ve renk ile göz dolduran Palace Koleksiyonu, yaşam alanlarına saray ihtişamını ve zarafetini taşıyor. Birbirinden şık formlarıyla mekanlara farklı bir atmosfer katan Artemis Halı’nın Palace, renk ve özgün klasik desen alternatifleriyle öne çıkıyor.

Geleneksel klasik halı desenlerinin koyu ve açık tonlarda renklerin ahengi ile yeniden yorumlandığı Palace Serisi; dört farklı desen tasarımında 16 farklı seçenekle beğenilere sunuluyor.

Artemis Halı Palace Koleksiyonu, en son teknolojik tezgahta parlak ve doğal elyaf kullanılarak saçaklı olarak üretiliyor. Palace Koleksiyonu; 200x300 cm, 160x230 cm, 120x180 cm, 100x200 cm, 100x300 cm, 80x150 cm ve 80x300 cm olarak farklı boyut alternatifleriyle satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19