banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Nasır Yıldız

2020 KOLEKSİYONUNDA GOLD, MODERNLİKLE BULUŞTU

Birbirinden farklı seçenekleri yüksek kalite malzeme ve uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunan Ergül Mobilya, 2020 yılı için hazırladığı koleksiyonu mağazalarda yerini almaya başladı. Gri, kahverengi, taba, yeşil ve kremin hakim olduğu koleksiyonda geniş koltuk kenarlarıyla konforu sağlarken; gold detaylarıyla da geleneksel motiflere vurgu yapıyor.

Kadifemsi Kumaş Evinize Sıcaklık Kazandırıyor

Özgün tasarımları sayesinde her evi kaliteli mobilyayla buluşturan Ergül Mobilya, koleksiyonunda bulunan kadifemsi kumaşıyla evinize sıcak bir görünüm kazandırıyor. Yumuşak dokusu, kolay temizlenen örme kumaşıyla, ilk günkü görünümünü kaybetmeyen Ergül Mobilya; zarif dikiş detayları ve kollarda bulunan altın düğme uygulamasıyla üst düzey bir tasarım sunuyor. Üçlü ve berjerlerde; tasarıma şıklık katan kapitone detaylara yer verilen koleksiyonda; yalın tasarımın modernliğiyle buluşan şık ve özgün çizgileri herkese keyifli yaşam alanları sunuyor. Özel tasarım sırt minderleri ve sırttan hareket mekanizmasıyla fonksiyonelliği üst düzeye çıkaran Ergül Mobilya; evinizde eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Anahtar Kelimeler:
MobilyaGoid
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19